Látványkemence: mutassa meg, mi készül!

Szerző: | aug 31, 2022 | Látványkemence | 0 hozzászólás

látványkemence minden látványpékség alapvető eszköze, így nem hiányozhat az Ön üzletéből sem!

A frissesség minden élelmiszer esetében fontos, hiszen ez egy olyan plusz érték, amit nem mindenhol kapnak meg a vásárlók. Egy látványpékségben azonban ez már szinte elvárás, és persze a legtöbbször valóban friss árut kap, aki betér egy ilyen üzletbe, ám érdemes hangsúlyosabbá tenni, hogy aki itt vásárol, az a lehető legfrissebb termékekhez jut hozzá – egy látványkemencével ez könnyedén megoldható.

látványkemence a péksütemények és kenyerek sütésére szolgál, mindezt úgy, hogy a betérő vásárlók jól láthassák, mi is az, ami az adott pillanatban készül. A frissen sült kenyérnek és más pékáruknak csak kevesen tudnak ellenállni, ezért a látványkemence a forgalom növeléséhez is hozzájárulhat, azonban elsődlegesen mégiscsak sütésre szolgál, mégpedig a felhasználói igényeknek megfelelően.

Éppen ezért többféle látványkemence is megvásárolható; a választás során érdemes több szempontot is figyelembe venni, így például a teljesítményt, a fizikai méretet, vagy a kapacitást. Akad azonban még egy lényeges tényező: az elkészíteni kívánt termékek típusa, ugyanis például a pizza, vagy a focaccia jóval magasabb hőmérsékletet igényelnek, mint a hagyományos pékáruk, amelyeket valamivel alacsonyabb hőmérsékleten és több ideig kell sütni a tökéletes végeredményhez.

Cégünk többek között látványkemencék széles választékával is várja vásárlóit. Akár meglévő pékségét szeretné továbbfejleszteni, vagy egy új vállalkozásba szeretne fogni, Önnek is érdemes nálunk beszereznie berendezéseit. Termékeink megbízhatóak, az áruk is kedvező, tehát, akár látványkemencére, akár más sütőipari berendezésekre lenne szüksége, a rendelkezésére állunk!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a látványkemencék iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Tel:+36 70 324 3566
E-mail:gastrobaking@gmail.com
+36 70 324 3566 gastrobaking@gmail.com