Kenyérszeletelő gépek​

VSZ-500 automata kenyérszeletelő

A Gastro Baking Kft. ajánlja nagyobb forgalmú üzletek, pékségek számára. 

Ez a kenyérszeletelő gép ipari mennyiségű kenyér szeletelésére alkalmas,
erős és stabil kialakítású, megbízható termék.

Az automata kenyérszeletelő gép választható szeletvastagsága: 10-20 mm között.
A készülék erős, megbízható minőségű motorral és japán KOYO csapággyal van felszerelve.
Az automata kenyérszeletelőgépek potenció szabályzóval, szenzoros indítással is rendelhetők.
Az Ön színelképzelése szerint gyártjuk le a terméket!

Amennyiben minimum 5 darabos megrendelés érkezik, abban az esetben tudjuk
az egyedi színelképzelését megvalósítani .
Amennyiben Önnek a megadott mennyiségnél kevesebb kenyérszeletelő gépre van szüksége,
felár ellenében tudjuk vállalni az egyedi színelképzelését.

VSZ-400 félautomata kenyérszeletelő

A Gastro Baking Kft. ajánlja üzletek, pékségek számára.

Ez a termék nagy mennyiségű, akár napi 1000 szelet kenyér szeletelésére is alkalmas, erős és stabil kialakítású, megbízható termék.

A félautomata kenyérszeletelő gép 14-16-18 mm közötti szeletvastagság beállítására alkalmas.
A készülék erős, megbízható minőségű motorral és japán KOYO csapággyal van felszerelve.

Az Ön színelképzelése szerint gyártjuk le a terméket!

Amennyiben minimum 5 darabos megrendelés érkezik,
abban az esetben tudjuk az egyedi színelképzelését megvalósítani.
Kisebb esetén felár ellenében is tudjuk vállalni az egyedi színelképzelését.

VSZ-400 ELIT automata kenyérszeletelő

 A legelterjedtebb berendezések, hosszú élettartam, megbízható, egyszerű konstrukció, esztétikus formaterv. A félautomata szeletelő a kar a kezelő irányába történő elmozdításával működtethető. Gépeinket megbízható, halk üzemelés, nagyon alacsony karbantartási igény, valamint hosszú élettartam jellemzi. Kis helyigény, a kezelő a gép fölött is könnyedén eléri a hátsó asztalt. A szeletvastagság a megrendelés alkalmával széles skálán, 8-tól 22 mm-ig választható. Könnyen mozgathat a 4 db fékezhető keréknek köszönhetően. Leszerelhető előlap és hátlap. A kéttengelyes rendszernek köszönhetően a kart a kezelő irányába kell elmozdítani – nem hátra kell tolni – ennek köszönhetően sokkal komfortosabb a használata. Állítható rozsdamentes acél kenyértartó a gép tetején, 220V-os hálózati csatlakozás. Egyszerű késcsere, felnyitható fej-elem, nincs szükség a késkeretek teljes kiszerelésére. Optimális választás üzletek, pékboltok, kisüzemek számára. Üzletbe való kihelyezésével forgalomnövekedés érhető el! Kiváló minőségű, 35.000 – 45.000 vágás teljesítményű, Belga kések. A vezető gyártóktól érkező alkatrészeknek, a több mint 12 éves gyártói tapasztalatnak és a tanúsított minőség-ellenőrzési rendszernek köszönhetően garantált a minőség.

VSZA-400 asztali kenyérszeletelő

Kis helyigényű, kompakt berendezés. Kedvező árával, esztétikus megjelenésével optimális választás üzletek számára. A félautomata szeletelő a kar a kezelő irányába történő elmozdításával működtethető. Gépeinket megbízható, halk üzemelés, valamint hosszú élettartam jellemzi. A szeletvastagság a megrendelés alkalmával széles skálán, 8-tól 22 mm-ig választható. A kéttengelyes rendszernek köszönhetően a kart a kezelő irányába kell elmozdítani – nem hátra kell tolni – ennek köszönhetően sokkal komfortosabb a használata. Állítható rozsdamentes acél kenyértartó a gép tetején. 220V-os hálózati csatlakozás. Egyszerű késcsere, felnyitható fej-elem, nincs szükség a késkeretek teljes kiszerelésére. Optimális választás üzletek, pékboltok, kisüzemek számára. Üzletbe való kihelyezésével forgalomnövekedés érhető el! Kiváló minőségű, 35.000 – 45.000 vágás teljesítményű, Belga kések. A vezető gyártóktól érkező alkatrészeknek, a több mint 12 éves gyártói tapasztalatnak és a tanúsított minőség-ellenőrzési rendszernek köszönhetően garantált a minőség.   

Opciók:
-Biztonságos szeletelés funkció: a kenyérelhelyezés időtartamára a kések megállnak
-400 V 3 fázis hálózati csatlakozás
-A RAL skálán szabadon választható színösszeállítás
-Balkezes kivitel
-Egyedi termékekhez való hozzáigazítás

VSZ-500 SZalagos kenyérszeletelő

A Gastro Baking Kft. ajánlja a szalgos automata kenyérszeletelő gépet az extra forgalmú üzletek és pékségek részére. Ez a gép nagymértékben megkönnyíti a munkát, hatékonyabb mind a félautomata, mind az automata kenyérszeletelő gépeknél. A gép szalagja folyamatosan szállítja a szeletelendő termékeket, ez által időt takaríthatunk meg, és rövid idő alatt nagy mennyiségű kenyeret szeletelhetünk. A gépnek a szállító szalagja szabályozható, így könnyen be tudjuk állítani a sebességet, valamint arra is van lehetőség, hogy a kenyér héjának szerkezetéhez állítsuk be a szeletelést. Az automata kenyerszeletelő gép szalagján elhelyezett kenyerek nem mozdulnak el, nem fordulnak el, így nem kell folyamatosan ellenőrizni a kenyereket, ezzel megint csak időt tudunk megtakarítani munkánk során.

Belga kések kenyérszeletelőgéphez

Késeink, jó minőségű belga kések, melyek 40.000 vágást garantálnak. Lézer technológiával készülnek.

Kenyérszeletelő gépeinkhez 300FT+ÁFA/db rendelhetőek a kések.
Kenyérszeletelő gép kések közvetlenül a gyártótól!
Kiváló minőségű eredeti Belga kenyérszeletelő gép kések.
Kenyérszeletelő gép kések akár nagy mennyiségben is, raktárról!
Minden típusú kenyérszeletelő géphez tudunk Önnek késeket biztosítani.
Edzett acél pengék.
Magas vágási kapacitás (akár 45.000 db vágás)

Gyors kiszállítás!

Személyes átvétellel vagy postai utánvéttel az ország egész területén
rövid szállítási határidővel ejuttatjuk Önhöz a kenyérszeletelő gépének megfelelő késeinket!

Csomagoló állvány kenyérhez

A Gastro Baking Kft. olyan nagy- és kisforgalmú üzletek és pékségek számára ajánlja, ahol sok szeletelt kenyeret csomagolnak.

A csomagolás megkönnyítésére és az Ügyfelek gyorsabb kiszolgálására nagy segítséget jelent a csomagoló állványok elhelyezése.

A csomagoló állványt bármelyik kenyérszeletelő gépünk mellé ajánljuk!

Kenyérszeletelő gépek: egy új, népszerű szolgáltatás a boltjába!

Az emberek a kényelmes, ugyanakkor gyors megoldásokat keresik az élet minden területén. Különösen akkor, ha apró, jelentéktelennek tűnő dolgokat kell elvégezni, mint amilyen a kenyérszeletelés. Ki szereti minden nap kézbe venni a kést és szeletelni, miközben azon bosszankodik, hogy a kenyérszeletek nem lesznek egyformák?

Könnyítse meg vásárlói hétköznapjait, és lendítse fel üzlete forgalmát egy kenyérszeletelő gép beszerzésével! Meglátja, ezt az újítást értékelni fogják a vásárlói! Pékségekbe, boltokba kiváló ötlet egy, vagy több kenyérszeletelő gépet kihelyezni, amivel a cipókat, kenyereket pillanatok alatt felszeletelhetik.

kenyérszeletelő gép automata, vagy félautomata változatban vásárolható meg, amivel akár ipari mennyiségű kenyérszelet is előállítható egy nap leforgása alatt. A kenyérszeletek vastagsága előre meghatározott adatok alapján beállítható, a gép könnyen kezelhető. Biztonságos, megbízható konstrukció, könnyű karbantartás, hosszú élettartam és kis helyigény jellemzi.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen kenyérszeletelő gépet!

Korszerű sütőberendezést keres? Válassza az etázs kemencéket!

Kenyérszeletelő gépekkel vásárlói kedvében járhat és a számukat is megnövelheti! A kenyér az alapvető élelmiszerek egyike, amit a legtöbben mindig tartanak otthon. A pékségek legtöbbjében már arra is figyelnek, hogy kielégítsék a vásárlói igényeket, és szeletelt formában is áruljanak kenyeret. A kenyérszeletelő gépek az Ön pékségéből sem hiányozhatnak, ha azt szeretné, hogy vásárlói elégedettek lehessenek mind a termékekkel, mind a szolgáltatásokkal. A felszeletelt cipók és kenyerek biztosan az elsők között fognak elfogyni! A kenyérszeletelő gépek megspórolják  azt a fáradságot a vásárlóknak, ami egy egész kenyér felszeletelésével jár. A kenyérszeleteket csak ki kell venni a csomagból, ráadásul mindegyik teljesen egyforma vastagságú lesz. A kenyérszeletelő gépek automata berendezések, állítható szeletvastagsággal dolgoznak, használatuk egyszerre biztonságos és komfortos. Ha még nincsen kenyérszeletelő gépe az üzletben, lépjen kapcsolatba velünk a feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és rendeljen tőlünk! Bővebb információért látogasson el a www.kenyerszeletelogepgyartas.hu weboldalunkra!
Tel:+36 70 324 3566
E-mail:gastrobaking@gmail.com
+36 70 324 3566 gastrobaking@gmail.com