Darálók​

MP típusú zsemlemorzsa készítő

-Robosztus, tartós, biztonságot nyújtó gép

-Anyaga rozsdamentes Inox AISI 304
-Száraz vagy pirított kenyér darálására
-Kis és közepes üzleteknek ajánlott

Technikai adatok

BM11 típusú zsemlemorsza készítő

-Rozsdamentes acél szerkezet

-Alumínium öntvény kimeneti nyílás
-Két méretű morzsa készítésére alkalmas
-Kompakt és hatékony kialakítás
-Száraz vagy pirított kenyér darálására
-Ideális kis és közepes üzletekbe

Technikai adatok

MAC100 típusú zsemlemorzsa készítő

-Rozsdamentes acél szerkezet

-Öntött alumínium kimeneti nyílás
-Két méretű morzsa készítésére alkalmas
-Kompakt és hatékony kialakítás
-Száraz és pirított kenyér darálására
-Ideális kis és közepes üzletekbe

Technikai adatok

Darálók, zsemlemorzsa készítők kis- és nagyüzemekbe a minőségi panírért!

Kenyérmorzsa, prézli, zsemlemorzsa. Mindegyik ugyanazt a panírhoz való összetevőt takarja, illetve mégsem, hiszen a morzsa mást jelentett régen és mást jelent ma. Az összetétele, illetve az előállítása sokféle lehet, de annyi biztos, hogy a minőségi panírhoz minőségi zsemlemorzsa szükséges. A jó panírban nem ég meg a rántott hús, finomabb a nudli, a lekváros derelye, vagy a túrógombóc. Az összeállítástól a darálásig minden fázis fontos, és odafigyelést igényel. Keressen minket bizalommal, és vásároljon tőlünk megbízható darálókat, zsemlemorzsa készítőket! Nagyüzemi konyhákba, menzák, éttermek számára ajánljuk minőségi berendezéseinket, aminek a használatával minden alkalommal finom és valódi zsemlemorzsát készíthet. Különféle méretű és teljesítményű berendezéseket rendelhet meg termékeink közül, annak megfelelően, hogy milyen darálóra, zsemlemorzsa készítőre van szüksége. Rozsdamentes acélból készült gépeink tartósak, egyszerűen kezelhetőek, száraz és pirított kenyeret is lehet velük darálni. Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és tudjon meg többet darálóinkról, zsemlemorzsa készítőinkről!
Tel:+36 70 324 3566
E-mail:gastrobaking@gmail.com
+36 70 324 3566 gastrobaking@gmail.com