Pellet kemencék

Pellet kemencék

A jelenlegi gázárak valamint a gáz fűtőértékének romlása végett szíves figyelmükbe ajánlanánk legmodernebb pellet kemencéinket.

 

A 2021-es adatok alapján 2 kg pellet 15%-kal nagyobb a fűtőértéke, mint 1m3 gáznak.

1m3 gáz = 34MJ, ami 2022-ben már nem érvényes, tehát a gázolaj fűtőértéke 42%-kal jobb, mint a gáznak.

 fűtőérték/MJár/Ft
pellet/kg18MJ250
gázolaj/l42MJ750
gáz/m334MJ1100

POLIN – ROTOPELLET AVANT HR

Sütőfelület kapacitás / db Sütőlap mérete / mm Minimum ajtó szélesség / mm Súly / kg Feszültség / kW sztenderd kapacitás / kcal/óra 1kg pellet = 18MJ 1kg pellet = 250Ft 1l gázolaj = 42MJ
16 600×800 500 1450 3,5 60.000 = 251MJ 60.000kcal = 14kg pellet 14kg pellet = 3500Ft 60.000kcal = 6l gázolaj = 4320Ft
18 2x600x400 1450 1450 3,5 60.000 = 251MJ 60.000kcal = 14kg pellet 14kg pellet = 3500Ft 60.000kcal = 6l gázolaj = 4320Ft

Szeretné csökkenteni vállalkozása kiadásait? Pellet kemencékkel könnyen alkalmazkodhat az új energiaárakhoz!

A változó gázárak nem csupán a háztartásokat érintik kellemetlenül, hanem a különböző vállalkozásokat is. Vannak olyan helyek, amik különösen hátrányos helyzetbe kerültek a mostani körülmények miatt, például a pékségek, cukrászdák.

Ezeknek a cégeknek teljesen újra kell gondolniuk a jövőjüket. Ennek fontos része a technológiai megújulás is.

A pékségeknek, cukrászdáknak mindenképp olyan berendezésekre lesz szükségük mostantól, amelyek nem növelik a kiadásokat, ugyanakkor a költséghatékonyság nem válhat a vállalkozás működésének rovására. Ez esetben a legideálisabb választás lehet a pellet kemence.

A pellet kemence segíthet, hogy a cégek könnyedén alkalmazkodjanak a változó árakhoz, így a jelenlegi körülmények nem okozhatnak problémákat a működésben.

A modern készülék százszázalékban megfelel a szakmai követelményeknek, amit a költséghatékonyság mellett azért is érdemes választani, mert jóval hatékonyabb opciót kínál a termékek előállításához.

A gáz fűtőértéke az elmúlt időszakban igen sokat romlott, ez pedig nehézséget eredményezhet több területen.

A 2021-es adatok alapján 2 kg pellet 15%-kal nagyobb a fűtőértékkel rendelkezik, mint az 1m3 gáz.

Ebből kifolyólag a vállalkozók jobban járnak, ha fejlesztik a területet, hiszen a pellet kemencével nem kell kompromisszumot kötni a gáz előnytelen fűtőértékével sem.

Felkeltette az érdeklődését ez a lehetőség, és szeretné megtapasztalni a berendezés előnyeit?

Keressen bennünket, és segítünk, hogy a jelenlegi körülmények ne legyenek hatással a vállalkozása működésére!

Ügyfeleinknek megbízható megoldásokat kínálunk, amelyek mindenképp a cégek érdekeit szolgálják. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról.

Ha kérdései lennének a berendezéssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Váltson Ön is gazdaságos pellett kemencére

pellet kemence

Pellet kemencével hatékonyan csökkentheti péksége költségeit!

A pellet kemence üzemeltetése sokkal gazdaságosabb, mint a hagyományos, gázzal működő berendezéseké, ami ipari felhasználás esetén rengeteget számíthat.

Az energiaárak drasztikus emelkedése és az emiatt kialakult bizonytalanság következtében ma már szinte természetes, hogy mindenki próbálja megtalálni a megfizethető megoldást. Vannak olyan területek, amiket ráadásul még jobban érint a drágulás, mert az energiafelhasználást nem tudják jelentősen lecsökkenteni. Ezek közé tartoznak például a pékségek, ahol a sütőipari berendezések rengeteget fogyasztanak, ám nélkülük értelemszerűen nem üzemelhet a cég.

Számukra nyújtanak ideális alternatívát a pellet kemencék, amik használatával egycsapásra csökkenthető az üzemeltetési költség, és az áremelkedés okozta bizonytalanságtól is meg lehet szabadulni. De mi is pontosan ez a pellet kemence és milyen előnyei vannak?

A pellet kemence, ahogyan a nevében is benne van, pellettel működik, ami tulajdonképpen egy természetes fából álló, tömörített, kiszárított fűtőanyag. Ennek előnye, hogy maga az előállítása is környezetbarát, ráadásul az égésekor sokkal kevesebb füst keletkezik, mint a hagyományos fatüzelés során, károsanyag kibocsátás pedig szinte nincs. Kiváló hatásfokkal ég.

A pelletnek nem csak a hatásfoka jobb, hanem a beszerzési ára is kedvezőbb, mint a gázé. Ennek köszönhetően remek alternatívát jelent pékségek számára. Egy pellet kemence működtetése nagyságrendekkel olcsóbb, ugyanakkor a sütés minőségében nem kell kompromisszumot kötni.

A pellet kemencében sütött pékáruk, kenyerek állaga tökéletesen megfelel minden igénynek, hiszen a hőmérséklet és a sütési idő pontosan beállítható. A berendezések használata biztonságos, egyszerű, könnyen megtanulható. A kemencék megjelenésükben is korszerűek, remekül illenek minden pékségbe.

Amennyiben Ön is környezetbarát és gazdaságos alternatíván gondolkozik, válassza a pellet kemencéket! Szerelje fel pékségét egy modern és költséghatékonyan működtethető berendezéssel, forduljon hozzánk bizalommal termékeinkért!

Tel:+36 70 324 3566
E-mail:gastrobaking@gmail.com
+36 70 324 3566 gastrobaking@gmail.com