Szolgáltatások

Új üzemek, illetve már meglévők bővítéséhez, a kívánt termékek gyártásához végezzük 

Tervezést

Kivitelezést

Tanácsadás

A kezelőszemélyzet betanítását, ami a technológiai eljárások elsajátításig terjed.

A szervizelések és a telepítések, beüzemelések tapasztalatai szerint, az üzemekben a gépek konstrukciós megoldásai a térségre való tekintettel kerülnek kialakításra és forgalmazásra a gyártó partnereinknél. A partnereink kiváló, nagy múltra visszatekintő, tradíciókat szem előtt tartó európai gyártók.

Teljeskörű gépészeti tervezés

Fűtés

Fűtés

Alternatív energia

Megújuló energia

Pellett és biomassza rendszerek

Hővisszanyerő rendszerek, hulladékhő hasznosítás

CÉGÜNK VÁLLALJA A PÁLYÁZATOK TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉSÉT. IDŐPONT EGYEZTETÉSÉRT KERESSEN MINKET ELÉRHETŐSÉGEINKEN.

Termékeink telepítésében és szervizelésében is számíthat ránk!

nagykonyhai berendezések vásárlását mindig nagy tervezés és előkészület előzi meg. Ezek a gépek nem olyanok, mint egy mikrohullámú sütő, annál sokkal bonyolultabb és összetettebb eszközök. Természetes, hogy az üzemkész állapotba hozásuk is egy kicsit több figyelmet kíván. Cégünk azonban vállalja a forgalmazott sütőipari berendezések telepítését is!

Amikor egy új gép érkezik egy étterem konyhájába, kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy megfelelően a meglévő rendszerbe illesszük. Először is fizikailag helyet kell neki csinálni, majd pedig rákötni az elektromos hálózatra, és ha szükséges, a vízhálózatra is. A nagykonyhai berendezések telepítése azonban kollégáinknak nem okoz gondot, nyugodtan ránk bízhatja ez a feladatot is! Természetesen az általunk forgalmazott gépek szervizelését is vállaljuk, probléma esetén bátran hívjon minket!

Forduljon hozzánk bizalommal nagykonyhai berendezések telepítésével és szervizelésével kapcsolatban, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Tel:+36 70 324 3566
E-mail:gastrobaking@gmail.com
+36 70 324 3566 gastrobaking@gmail.com