A tésztasodró gép nem hiányozhat egyetlen pékségből sem!

Szerző: | júl 19, 2022 | Sütőipari gépek | 0 hozzászólás

Tésztasodró gépek kis, közepes és nagyobb pékségek, cukrászdák számára is, megbízható cégtől, megfizethető áron! Keressen minket modern berendezésért!

Talán még egy laikus számára is kétségtelen, hogy egy pékségben számtalan gépre van szükség a hatékony munkához. És itt bizony nem csak a sütést végző berendezésekre kell gondolni, hanem a különféle tészták elkészítéséhez használt gépekre is, mint például a tésztasodró gépek. Ezek szerepe legalább olyan fontos, mint magáé a sütőé, mindenképp érdemes már a legelején, a pékség alapításakor beszerezni őket is.

A tésztasodró gépek sokkal gyorsabbá teszik a tészták sodrását, ezáltal hatékonyabbá varázsolják a teljes munkafolyamatot. Természetesen ezt a feladatot kézi erővel is el lehet végezni, sőt, régebben nem is létezett ilyen berendezés, azonban rengeteg időt és energiát spórolhatunk, ha gépesítjük a folyamatot. A tésztasodró gép igen sokoldalú eszköz, ezért a beszerzés előtt érdemes alaposan átgondolni, hogy pontosan milyen berendezést tudnánk legjobban kihasználni. Vannak olyanok, amelyek kifejezetten hosszabb cipók, francia típusú bagettek sodrására lettek kifejlesztve, de léteznek pizzák formázására alkalmas készülékek is, valamint olyanok, amelyek beállítástól függően, többféle tészta sodrására alkalmasak. A vásárlás során figyelembe kell venni az adott tésztasodró gép teljesítményét is, hiszen nem mindegy, hogy egy kis pékségben szeretnénk használni, esetleg egy nagy sütőipari cég részére keressük az ideális, univerzális megoldást.

A Gastro Baking Kft. tésztasodró gépek széles választékával várja ügyfeleit. Kínálatunkban kedvező áron találhatóak megbízható, magas minőségű berendezések, melyeket minden pékség, cukrászda és sütőipari cég számára ajánlunk. Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük a tésztasodró gépek iránt, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! A megadott elérhetőségeink bármelyikén felveheti velük a kapcsolatot, akár még a mai nap folyamán.

Tel:+36 70 324 3566
E-mail:gastrobaking@gmail.com
+36 70 324 3566 gastrobaking@gmail.com