1 Hermetikus fedél (opcionális) 0,05 bar
2 Pasztőröző készlet (opcionális) A megfelelő hőmérséklet-eloszlás érdekében.
3 Magos szonda (opcionális) Alkalmas a hőmérséklet érzékelésére a termék magjában. Üvegek pasztőrözésére használják.
4 Leeresztő szelep pillangószelep, folyékony vagy félfolyékony termékek kiürítésére, vagy automatikus adagolórendszerekhez való csatlakoztatáshoz.
5 Perforált acél Kosarak egy, két vagy három szektoros változatban kaphatók.
6 Elektronikus tábla Lehetővé teszi az összes folyamatváltozó ellenőrzését.
7 Gyors és egyszerű hozzáférés a fő alkatrészekhez.
8 Szonda
.9 Vízóra

sutoiparigepek.hu - hivas
Tel:+36 70 324 3566
E-mail:gastrobaking@gmail.com
+36 70 324 3566 gastrobaking@gmail.com