Serpenyőként, vízforralóként, olajsütőként és hagyományos tűzhelyként is szolgál 1 Többpontos magszonda
A tartályban lévő termék hőmérsékletének pontos és állandó ellenőrzése
2 A tartály aljának okos fűtése
3 Hőmérséklet szonda
4 USB port
HACCP adatok letöltése és receptek feltöltése/letöltése
5 Figaro Touch Control (FTC)
Egyszerű és intuitív érintőképernyő
6 Reteszelő kampó
Nyomófedélhez és kosáremelő rendszerhez
7 Zuhanyfej rugalmas csatlakozással
Az elektronikus tábla kezeli
8 Automata literes mérő
Meleg és hideg víz terheléséhez
9 Csatorna
10 SafePour
Túlfolyás elleni vezérlés a tartály ürítésekor

sutoiparigepek.hu - hivas
Tel:+36 70 324 3566
E-mail:gastrobaking@gmail.com
+36 70 324 3566 gastrobaking@gmail.com