1 Nyomós fedél A nyomófedél duplafalú, élelmiszer-minőségű szilikongumi tömítéssel és egypontos tömítésse
2 Tartályemelő rendszer A rendszer lehetővé teszi a kosarak egyidejű emelését.
3 Tartály
4 Szonda A főzőfelület alatt elhelyezett szondával a hőmérsékletet 50° és 250° között állítják be. Egy második szonda van behelyezve a serpenyőbe, amely közvetlenül érintkezik az élelmiszerrel, így biztosítva a jobb vezérlést és a fűtési rendszer jobb reakcióját. A harmadik szonda opcionális, és a készülő étel maghőmérsékletének mérésére szolgál.
5 FTC Legújabb generációs érintővezérlés
6 Láb Biztonságos támaszték
Zöldségeket és húsgombócokat süthet, halfilét, szószt és omlettet főzhet. A speciális fedővel nyomás alatt főzhet pörkölteket és rizottókat, valamint párolhat hüvelyeseket és zöldségeket.

sutoiparigepek.hu - hivas
Tel:+36 70 324 3566
E-mail:gastrobaking@gmail.com
+36 70 324 3566 gastrobaking@gmail.com