120 mm-es szalagszélességű csokoládékerékkel A legkisebb modellünk, a 120 mm-es bevonógép, 15 kg csokoládé kapacitással rendelkezik, és asztali kivitelben érkezik. Az alapmodell tartalmaz egy eltávolítható, 1 méteres leemelő asztalt, amely lehetővé teszi a bevont termékek papírra helyezését, valamint egy öntőkészüléket csokoládéformák töltéséhez. A gép alkalmas mindenféle péksütemény és kisebb sütemények (legfeljebb kb. 5 cm magasságig), illetve például krémsajt és datolya csokoládéburokkal, karamellel, cukormázzal vagy mázzal történő bevonására. A gép szalagsebessége általában 0,5 és 2 m/perc között állítható, a sebesség fokozatmentesen szabályozható. A szalag végén található úgynevezett egyenlítőhenger megakadályozza a bevonat szálképződését. A gép minden alkatrésze könnyen tisztítható, rendkívül robusztus és felhasználóbarát. Lehetséges a teljes bevonás, az alsó bevonás, illetve az alsó, oldalsó és részleges bevonás kombinációja. A csokoládé pontos hőmérsékletét egy rendkívül érzékeny, tizedfokos skálával rendelkező digitális termosztát szabályozza. A fűtést egy beépített, teljesen elektronikus légkeringető rendszer biztosítja. Két termosztát áll rendelkezésre: egy készenléti módhoz és egy gyártási módhoz. A szalag, a csokoládékerék és a csokoládétartály könnyen cserélhető. Az egész gép rozsdamentes acélból készült.

sutoiparigepek.hu - hivas
Tel:+36 70 324 3566
E-mail:gastrobaking@gmail.com
+36 70 324 3566 gastrobaking@gmail.com