Ibis Gépek

Elektromos etázs kemence és egy ajtós kelesztő kamra

Az IBIS elektromos bolti sütők tökéletesek cukrászdák, pékségek és üzletek számára. A bolti sütőkemencék a kémények nyitására és zárására szolgáló automata mechanizmussal vannak felszerelve, melynek működése közvetlenül a vezérlőpultról vezérelhető. A megoldás előnye az eladó kényelme és kényelme.

 

Elektromos etázs kemence és két ajtós kelesztő kamra

Az IBIS elektromos fedélzeti sütők tökéletesek cukrászdákba, pékségekbe és üzletekbe. Az elektromos sütők moduláris felépítésével a vásárlók szabadon konfigurálhatják azokat, és felszerelhetik őket páraelszívóval, tálcás állvánnyal, próbakamrával vagy talppal. A sütők 1-6 egymástól független, különböző kapacitású sütőkamrával rendelkezhetnek. A sütők bármikor bővíthetők más modulokkal. A kezelőpanel alapkivitelben a sütő bal oldalán található, a kamrák 170 mm magasak. Megrendelő kérésére lehetőség van a sütőtér magasságának növelésére és a jobb oldali kezelőpanel cseréjére.

 

Thermo-olajos kemence kocsival

A sok éves tapasztalat alapján megépített olajos hőkemencék a legmagasabb minőségű sütést igénylő pékek számára készültek. Ezek a legsokoldalúbb sütők a pékáru piacon. Maximális sütési felületet biztosítanak a növény minimális területén. Mindenekelőtt az automatikus be- és kirakodásnak köszönhetően rendkívüli hatékonyság és könnyű kezelhetőség jellemzi őket.

 

Kézi ki- és berakó vetőszerkezet

Az elektromos fedélzeti sütő kézi be- és kirakodási rendszere javítja a termelést, és szükségtelenné teszi a nehéz szetterek szállítását. Az ellensúlyrendszer támogatja a beállító leengedését és emelését, aminek köszönhetően a kezelés könnyű és nagyon egyszerű.

 

ATLAS rakodó rendszer kőzép üzemek számára

ATLAS – modern rendszer péksütők be- és kirakodásához Az ATLAS be- és kirakodási rendszer és az IBIS termikus olajkemencék garantálják a gyártás gazdaságosságát, miközben a legmagasabb minőséget és egyenletes sütési eredményeket biztosítanak. A kézműves pékségek tulajdonosai a „munkához hiányzó kezek” problémájával, a költségek csökkentésével és a munkaügyi normák folyamatos emelésével szembesülnek. Továbbra is kulcsfontosságú tényező marad a kenyér minősége és a termelés hatékonysága. A lengyel sütőipari gépeket és sütőket gyártó IBIS mindezekre a kérdésekre válaszolt azzal, hogy piacra dobta az ATLAS be- és kirakodó rendszert, amelyet egy modern pékséghez terveztek. Ne feledje, hogy a pékség automatizálása nem jelenti azt, hogy felhagy a kézműves termeléssel.

 

ATLAS rendszer nagy és ipari pékségek számára

ATLAS – modern rendszer péksütők be- és kirakodásához
Az ATLAS be- és kirakodási rendszer és az IBIS termikus olajkemencék garantálják a gyártás gazdaságosságát, miközben a legmagasabb minőséget és egyenletes sütési eredményeket biztosítanak. A kézműves pékségek tulajdonosai a „munkához hiányzó kezek” problémájával, a költségek csökkentésével és a munkaügyi normák folyamatos emelésével szembesülnek. Továbbra is kulcsfontosságú tényező marad a kenyér minősége és a termelés hatékonysága. A lengyel sütőipari gépeket és sütőket gyártó IBIS mindezekre a kérdésekre válaszolt azzal, hogy piacra dobta az ATLAS be- és kirakodó rendszert, amelyet egy modern pékséghez terveztek. Ne feledje, hogy a pékség automatizálása nem jelenti azt, hogy felhagy a kézműves termeléssel.

Kelesztő kamra két ajtós

A CLIMA hőszigetelő kamrát minden típusú sütővel való használatra tervezték. Egyedi gyártású szigetelőkamrákat szállítunk, sütőkemencékben kiegészítő párologtató egységgel is. A gőzfejlesztőben vízbe merített elektródák generálják a gőzt, amelyet tovább irányítanak az elektromos fűtőtestekhez. Ugyanakkor ugyanazon fűtőtestek fölé levegőt fújnak, és vízgőzzel keverik. A keletkező vízgőz és levegő keveréket a hőszigetelő helyiség belsejébe irányítják. A keletkező gőz mennyiségét, a befújt levegőt és a fűtőtestek hőmérsékleti értékét a szabályozó szabályozza a beállított paraméterek függvényében.

 

Kelesztő kamra egy ajtós (kézműves pékségek részére)

A hőszigetelő kamrában egy innovatív gőzfejlesztési módszert alkalmaztak, amelyet a 2,5 m3-t meg nem haladó kisméretű szigetelőkhöz terveztek. Ez a rendszer kiküszöböli a túlzott víz lefolyóba való ürítésének szükségességét, mivel a mágnesszelep által betáplált minden víz gőzzé alakul. Ezenkívül az elpárologtató rendszer garantálja a beállított páratartalom és hőmérsékleti paraméterek fenntartását működés közben. A próbakamra jobbra vagy balra nyitható, és felszerelhető tálcák vagy deszkák tárolására szolgáló állvánnyal.

 

Fix csészés spirálkaros dagasztógép 45-80

A rögzített tálas spirálkeverők kiválóan alkalmasak a tészta keverési és dagasztási folyamataira. Hatékonyak búzatészta, élesztőtészta és nehéz állagú tészták elkészítésében. A keverőeszköz speciális profiljának köszönhetően biztosítják a tészta összes összetevőjének egyenletes keverését, még kis mennyiségek esetén is, amelyek nem haladják meg a tál térfogatának 5%-át.

 

IBIS Thermo-olajos etázskemence

Minimális energiafogyasztás mellett, maximális sütési teljesítmény!


A thermoolaj-technológia lehetővé teszi, hogy több kemence kombinálható legyen egy gáz-, olaj- vagy pelletégővel működő kazánnal.
A  thermo-olajos rendszerben csak egy égőt használ, a pékségben csak egy füstgázkéményre van szükség.

 

Fix csészés spirálkaros dagasztógép 120-250

A rögzített tálas spirálkeverők kiválóan alkalmasak a tészta keverési és dagasztási folyamataira. Hatékonyak búzatészta, élesztőtészta és nehéz állagú tészták elkészítésében. A keverőeszköz speciális profiljának köszönhetően biztosítják a tészta összes összetevőjének egyenletes keverését, még kis mennyiségek esetén is, amelyek nem haladják meg a tál térfogatának 5%-át.

 

Kivehető csészés dagasztógép

A kivehető tálas spirálkeverők modern eszközök, szilárd és bevált kialakítással, amelyek lehetővé teszik különböző állagú és összetételű tészta előállítását. Az alkalmazott konstrukciós megoldások biztosítják a tészta intenzív és hatékony dagasztását és a legjobb technológiai paraméterek elérését a tökéletes levegőztetés és lazítás révén, az alapanyagok gondos keverésével.

 

Kivehető csészés dagasztógép Z spirál karral

A sarokkeverők modern eszközök, rendkívül tartós keverőhajtással a legigényesebb tésztafajtákhoz. Ezek a tésztatípusok a következők: rozstészta, vegyes tészta, túlsúlyban a rozs és a kvas. A keverőeszköz megfelelő forgási sebességének kiválasztása az első és a második sebességnél lehetőséget ad a sarokkeverő hozzáigazítására a tésztához. Lehetővé teszi nagyszüleink receptjei újraalkotását. A sarok mixerek kompatibilisek az IBIS spirál keverőtálakkal.

 

Kivehető csészés dagasztógép cserélhető dagasztó karokkal

Az MR ipari keverők egyesítik a klasszikus spirál- és bolygókeverők előnyeit. A kivehető szerszámok többfunkciós rendszere tökéletes a pékségekben és cukrászdákban.

 

Habverő

A bolygókeverők minden cukrászda nélkülözhetetlen elemei. Kínálatunkban különböző kapacitású gépek találhatók, amelyeket úgy terveztek, hogy minimális karbantartási ráfordítás mellett maximális teljesítményt és hosszú élettartamot biztosítsanak. Megbízhatóságuknak, tartósságuknak és szilárd kidolgozásuknak köszönhetően a bolygókeverők tökéletesek kis és nagy cukrászdák számára. Használatuk egyszerűsége és rugalmas működése nagy érdeklődést és elégedettséget okoz a felhasználók körében. A készülékek alapkivitelben egy tállal és három munkaeszközzel együtt kerülnek értékesítésre. Opcióként kínálunk: csökkentéseket, szállítókocsikat vagy állványokat tálakhoz.

 

Kenyérmorzsa töltő

Univerzális, önjáró berendezés sütemények, sütemények, formák és egyéb élelmiszerek adagolására és töltésére. A gép összes elemének összeszerelése, szétszerelése és mosása nagyon egyszerű. Minden típusú folyékony és félfolyékony termék adagolására tervezték: sütemények, lekvárok, lekvárok, krémek, sajt- és lisztmasszák, gyümölcshabok, pudingok, zöldség-, gomba- és hústöltelékek. Fánk, cupcake, sütemény tölteléke, különféle termékek díszítése masszákkal, krémekkel, gyümölcsökkel.

 

Kovász szivattyú

A FlowMaster transzferszivattyú problémamentes termelést biztosít. A speciális szivattyúzási technológia biztosítja a nagy mennyiségű sűrű termék szivattyúzását anélkül, hogy azok minősége romlana. A transzfer szivattyú közvetlenül a tálból táplálja a termékeket az adagoló garatba.

 

Krémfőzők

Az IBIS által gyártott tejszínfőzők ideális gépek a sokoldalú péksütemények és péksütemények előállításához. Az eszközöket vendéglátóhelyeken, szállodai konyhákban vagy éttermekben is használják.
A művelet egyszerű és kényelmes. A tál dönthető mechanizmusa nagyban megkönnyíti a masszák tisztítását és öntését. A beépített ellenőrző garattal ellátott tálfedél lehetővé teszi a működési folyamat vezérlését és az összetevők hozzáadását a gép működése közben anélkül, hogy megállítaná.

Csésze emelő billentő berendezés

A sütőedényemelők lehetővé teszik a tálak gyors és hatékony ürítését. Feladatuk a tálak felemelése és billentése, hogy megkönnyítsék a tészta más gépekbe való áthelyezését. Az IBIS tálemelők minden tálmodellhez elérhetőek a piacon. Különböző méretekben és konfigurációkban kínáljuk, testreszabva, hogy megfeleljenek a vevő egyéni igényeinek és követelményeinek.

 

Betöltő garat

A gyártósoron a folyamatos és állandó alapanyag-utánpótlást biztosító tészta adagoló és adagoló rendszereket minden alkalommal megrendelésre, a vevői irányelvek szerint alakítjuk ki. Az adagológarat funkciója a tál ürítése és a tészta automatikus adagolása.

 

Szalagos kenyérszeletelő

A Speed ​​134 szalagszeletelőt a kenyér 12 mm-es szabványos szeletvastagságú szeletekre való vágására tervezték. A vásárló preferenciáitól függően akár 400 mm hosszúságú búzát, rozsot és kevert kenyeret is vághat. A vágómechanizmust egy villanymotor hajtja, amely szíjátvitelen keresztül kapcsolódik az alsó dobhoz. A dob a géptest alsó részébe szerelt vízszintes tengely körül forog, és meghajtja a nyolcas alakra csavart szalagkéseket, amelyek az alsó és a felső dobra vannak felszerelve.

 
 

Csomagoló és vágógép

Csomagológép, tökéletes műanyag és papírzacskók lezárására, 8×40 mm-es műanyag kapcsokkal CLIPSBAND. Alapfelszereltségként rozsdamentes acél házzal van felszerelve, amely biztosítja a tartósságot és a higiéniát. Automatikus és kézi üzemmódokkal is rendelkezik, így a felhasználó teljes mértékben irányíthatja a csomagolási folyamatot. Ezenkívül a gép fel van szerelve egy számlálóval, amely pontosan figyeli a csomagolt kenyerek számát.

 

ECOBOX hőcserélő

BYPASS funkció (a kipufogógázok közvetlenül a kéménybe történő irányításának lehetősége)
A kén-oxid és a CO2 kibocsátás jelentős csökkenése
KÖRNYEZETBARÁT PÜKÉSZET
Energiafogyasztás megtakarítás 25-30%.
Egy kimeneti cső a pékségből – az összes kipufogó- és gőzcső közvetlenül a hőcserélőhöz csatlakozik

Kéményes hőcserélő

A hővisszanyerés a sütőkemencéből származó hőenergia következetes felhasználását jelenti. Minden péksütőben és termálolajos kazánban a normál üzemben körülbelül 300°C hőmérsékletű füstgáz keletkezik. Ezek a kipufogógázok a hőenergiával együtt a kéményen keresztül a légkörbe kerülnek. A visszahozhatatlan hő- és energiaveszteség megállításának egyik módja, ha hőcserélőt szerelünk be a kemence kéményébe. Ennek az eszköznek köszönhetően a páraelszívóból visszanyerjük a kipufogógázok és a gőz elvesztett hőjének nagy részét, amely azután a pékség fűtési rendszerébe kerül, hogy segítse a felhasználható víz felmelegítését vagy a központi fűtést.

 

Korszerű sütőberendezést keres? Válassza az etázs kemencéket!

Egy pék- vagy cukrászüzembe elengedhetetlenek az olyan korszerű sütőberendezések, melyekkel gyorsan és hatékonyan előállíthatóak a különböző sütemények, pékáruk. Ha ilyen készüléket keres, ne kutasson tovább, válassza az etázs kemencéket!

Az etázs kemencék kompakt sütők, amelyek többféle kialakításban, méretben kaphatók, ennek köszönhetően az üzemi terület méretéhez igazíthatja a kemencék megvásárlását, így egy kisebb pékség is használhatja a kenyerek, egyéb sütemények előállításához.

Az etázs kemencék energiatakarékosak, tökéletes sütőtérrel rendelkeznek, amiben a pékáruk egyenletesen átsülhetnek. A berendezések strapabíró, masszív darabok, amelyek ellenállnak mindenféle külső hatásnak, megvásárlásukkal hosszú távú befektetésre tehet szert.

Tekintse meg etázs kemencéink kínálatát, válassza ki az Önnek ideális sütőberendezést, és virágoztassa fel vállalkozását a készülék használatával! Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Tel:+36 70 324 3566
E-mail:gastrobaking@gmail.com
+36 70 324 3566 gastrobaking@gmail.com