A pék- és cukrászipari berendezések napjainkban innovatív és minden igényt kielégítő technológiai hátteret biztosítanak a fogyasztói elvárások kiszolgálása érdekében, valamint a modern, csúcstechnológiás rendszerek kialakítása során meghatározó a biztonsági és minőségi feltételek megteremtése is.
A mai széles piaci kínálatban jellemzően két alapvető típus van jelen a dagasztógépek között, melyek elsősorban funkcionálisan és ennek megfelelően a konstrukcióban térnek el:
Spirálkaros berendezések: A gép a függőleges tengely körül elhelyezkedő spirális kivitelezésről kapta elnevezését, és elsődlegesen kemény tészták dagasztására alkalmas technikai megoldások, valamint jelentős biztonsági szerkezetekkel van ellátva a dolgozók védelmének érdekében.
Ferdekaros berendezések: Bonyolultabb és összetettebb rendszerek, melyek nem csupán dagasztásra, de krémkeverésre és habkeverésre is alkalmasak, továbbá a biztonság szintén jelentős szempont.
A dagasztógépek az üst kialakítása és mozgása szerint is eltérőek lehetnek a különféle alkalmazási területek sajátos elvárásainak megfelelően.
Minőségi dagasztógépek széles választékáért tekintse meg weboldalunkat, valamint a sütőipari gépekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!