Ebben a gépben a tésztát az újonnan tervezett dob ​​és a bemeneti dugattyú megfelelően osztja fel, anélkül, hogy a tészta szerkezetét befolyásolná. A legérzékenyebb tésztafajtát dolgozza fel. A tészta tartály és a külső burkolatok rozsdamentes acélból készülnek. A gép automatikusan percenként minimum 20, maximum 40 darabra, a kézi osztórendszerben pedig 29-31 darabra osztja a tésztát, és jóval kevesebb olajat használ fel a többi ilyen típusú géphez képest.

– kézi súlybeállítás gomb segítségével
– a szögek nélküli hengeres tölcsér jó tésztafolyást biztosít
– rozsdamentes acél ház
– dugattyú saválló acélból
– zárt olajozó rendszer szűrővel
– további pont olajszabályozással
– csendes szíjas sebességváltók
– alacsony olajszint riasztás a tartályban
– dugattyú átmérője 13 cm
– súlya 300-1100 g
– elektronikus sebességszabályozás
– lisztszóró szinkronban a készülék működési sebességével
– állítható dőlésszög a felszedőszalag és a tisztítókaparó
– közúti kerekekkel felszerelt gép

sutoiparigepek.hu - hivas
Tel:+36 70 324 3566
E-mail:gastrobaking@gmail.com
+36 70 324 3566 gastrobaking@gmail.com