Az SBA hasított zsemle vonal egy automatikus rendszer, amely kézműves minőségű hasított kenyér zsemlék készítésére szolgál. Miután a tésztadarabok átkerülnek a főgépből, körülbelül 3 percig pihennek, majd belépnek a hosszú hengerező állomásra, ahol a kívánt hosszúságra hengerezik őket. A magasságban állítható hosszú hengerező deszka könnyen eltávolítható a tisztításhoz. Egy közbenső, 6 perces kelesztési idő után a hosszú hengereztetett tésztadarabokat a mintázó állomásra szállítják. Egy penge vágja a tésztadarabokat különböző mintázó edényekbe. A mintázó mélysége és a tartó eszköz tetszés szerint állítható. Ha 6 soros főgépet használ, ezzel az egységgel akár dupla hasítékos kenyér zsemléket is készíthet.

sutoiparigepek.hu - hivas
Tel:+36 70 324 3566
E-mail:gastrobaking@gmail.com
+36 70 324 3566 gastrobaking@gmail.com