A G2-3S és a G2-6S hibrid modellek, amelyek ideálisak mintás kerek zsemlék készítésére. Mindkét verzió tartalmaz egy pecsételő állomást, egy kelesztő állomást és cserélhető pecsételő szerszámokat. A két modell közötti fő különbség a kelesztési idő. A G2-3S rövidebb kelesztési időre van beállítva, és kevesebb lengő tálcával rendelkezik (110). Ezzel szemben a G2-6S több lengő tálcát kínál (170), és hosszabb kelesztési időt biztosít a 100 g-ig terjedő tésztadarabok számára.
Kategóriák
Címkék:
cukrászati gépek
cukrászipari gép
Cukrászipari gépek
dagasztógép
dagasztógépek
dagasztók
fagylaltgépek
habverő
habverők
ipari dagasztógép
Ipari hűtőgép
Karbantartás
kelesztők
kenyérszeletelő gép
Krémfőző gépek
látványkemence
modern pékség
nyújtógépek
Pellet kemence
Pizza kemence
pékipari berendezések
pékipari gépek
Pékséghez szükséges gépek
Szervizelés
sütőipari berendezések
Sütőipari gép
Sütőipari gépek
Sütőipari gépek karbantartása
tortaszeletelő gépek
tésztanyújtó gépek
tésztanyújtók
tésztasodró gépek