A G2-3S és a G2-6S hibrid modellek, amelyek ideálisak mintás kerek zsemlék készítésére. Mindkét verzió tartalmaz egy pecsételő állomást, egy kelesztő állomást és cserélhető pecsételő szerszámokat. A két modell közötti fő különbség a kelesztési idő. A G2-3S rövidebb kelesztési időre van beállítva, és kevesebb lengő tálcával rendelkezik (110). Ezzel szemben a G2-6S több lengő tálcát kínál (170), és hosszabb kelesztési időt biztosít a 100 g-ig terjedő tésztadarabok számára.
Kategóriák
Címkék:
cukrászati gépek
cukrászipari gép
Cukrászipari gépek
dagasztógép
dagasztógépek
dagasztók
energiahatékonyság
fagylaltgépek
habverő
habverők
ipari dagasztógép
ipari füstgáz hőcserélő
Ipari hűtőgép
Karbantartás
kelesztők
kenyérszeletelő gép
kovász
kovászkészítés
kovász készítő tartály
Krémfőző gépek
látványkemence
modern pékség
nyújtógépek
Pellet kemence
pizzakemence
Pizza kemence
Polin Smartwind
Pályázatírás
pékipari berendezések
pékipari gépek
Pékséghez szükséges gépek
Szervizelés
Sütőipari Berendezés
sütőipari berendezések
sütőipari dagasztógép
Sütőipari gép
Sütőipari gépek
Sütőipari gépek karbantartása
tortaszeletelő gépek
tésztanyújtó gépek
tésztanyújtók
tésztasodró gépek