Tökéletesen alkalmas praliné anyagok, zsíros anyagok, vaj, gianduja, marcipán, fondant karamell, ganache, zselés anyagok, petit fours, vágott pralinék és hasonló termékek precíz négyzetekre, téglalapokra és rombuszokra vágására. A praliné anyag 360 x 360 mm-es lapja az anyag hengerezésével készül, amelyet sín között nyújtanak ki, vagy öntőformákba vagy öntőlemezbe töltünk, amelyeket az Ön igényei szerint készítünk. A pralinékat a következő módon vágják: A kinyújtott, kiöntött és egyenletesen elosztott anyagot a vágó alapjára helyezik. Az első vágást a megfelelő keretvágóval végezzük. Egy vékony rozsdamentes acél lap, amely a készlet része, kerül a vágott anyag alá hátulról, és a csíkokat felemelik. A keretvágó nyitva van, és a csíkokat 90°-kal elfordítják, majd másodszor is elvágják – így négyzet alakú darabok keletkeznek. Rombusz alakú formához a csíkokat keresztben helyezik el. Ha téglalap alakú vágás a cél, különböző keretvágókat használnak a második vágáshoz. Az alap eloxált alumíniumból készült, míg minden más alkatrész rozsdamentes acélból.

sutoiparigepek.hu - hivas
Tel:+36 70 324 3566
E-mail:gastrobaking@gmail.com
+36 70 324 3566 gastrobaking@gmail.com