220 mm-es és 320 mm-es szalagszélességű csokoládékerékkel A 220 mm-es vagy 320 mm-es bevonógép 20 kg vagy 30 kg csokoládé kapacitással rendelkezik, amely két, alul elhelyezett fűtött tartály segítségével 60 kg-ra vagy 90 kg-ra bővíthető. A bevonógép mozgatható, és mindenféle bevonási feladatra alkalmas. A gép sütemények és torták (legfeljebb kb. 12 cm magasságig), valamint például krémsajt és datolya csokoládéburokkal, karamellel, cukormázzal vagy mázzal történő bevonására alkalmas. A szalag sebessége általában 0,5 és 4 m/perc között állítható, a sebesség fokozatmentesen szabályozható. A szalag végén található úgynevezett egyenlítőhenger megakadályozza a bevonat szálképződését. A gép minden alkatrésze könnyen tisztítható, rendkívül robusztus és felhasználóbarát. Lehetséges a teljes bevonás, az alsó bevonás, illetve az alsó, oldalsó és részleges bevonás kombinációja. A csokoládé pontos hőmérsékletét egy rendkívül érzékeny, tizedfokos skálával rendelkező digitális termosztát szabályozza. A fűtést egy beépített, teljesen elektronikus légkeringető rendszer biztosítja. A gép a vevők egyedi igényei szerint szállítható, például rövid leemelőasztalokkal és papírral, speciális leemelőasztalokkal fotocellával (stop-and-go üzemmód a szakaszos munkavégzéshez), vagy hűtőalagúttal. Továbbá elérhetők speciális kiegészítők, például trüffelszalagok további fűtéssel, porozóasztalok, rezgőasztalok, valamint mézeskalácsokhoz tervezett speciális szalagok. A gép kiváló szigetelése minimalizálja a hőveszteséget. A kivehető csokoládétartály leeresztő csappal van felszerelve, amely megkönnyíti a gép tisztítását, a csokoládé cseréjét, valamint a tartályok alapos tisztításra történő eltávolítását. Az összecsukható tengelykapcsoló biztonságosan összeköti a bevonógépet vagy a hűtőalagutat a leemelőszalaggal, így a bevonógép nem mozdul el, és a szállítószalag közötti átmenet állandó marad még egyenetlen padlón is. Az egész gép rozsdamentes acélból készült.

sutoiparigepek.hu - hivas
Tel:+36 70 324 3566
E-mail:gastrobaking@gmail.com
+36 70 324 3566 gastrobaking@gmail.com