Temperáló gép Adam K6 (K24/K24 S/K60)

Temperáló gép Adam K6 (K24/K24 S/K60)

Ez a gép cukrászdák, éttermek és minden egyéb élelmiszeripari vállalkozás számára alkalmas. A gép folyamatos ciklusban tud működni napokig, így a felhasználó 20 kg szilárd csokoládét mindössze 4 és fél óra alatt temperálhat (6 kg csokoládét másfél óránként). A gép...
Csokoládéolvasztó  edény Adam Aya K6

Csokoládéolvasztó edény Adam Aya K6

Az Aya k6 ideális pult minden boltba vagy bárba, amely egy csokoládé szökőkút esztétikus hatását keresi. Ez a modell rendkívül biztonságos és tartós, köszönhetően a rozsdamentes acél testnek is. Két belső motorral rendelkezik a keverő és a csiga vezérléséhez, és...
Csokoládé és kakóvaj permetező gép

Csokoládé és kakóvaj permetező gép

A Chocohot permetezőgépet különféle dekorációs hatások létrehozására tervezték, köszönhetően a csokoládé és a kakaóvaj porlasztásának. Élelmiszerfestékkel keverve az utóbbi magában foglalja a színt, és felvihető pralinéra, húsvéti tojásra stb. Ezt a hatást az...
Csokoládé olvasztó

Csokoládé olvasztó

A legkisebb 0,8L-től az 1,5L-2,5L-3,5L-ig 6L-es kapacitásig megolvad, és maximum 50 fokig tartja a kívánt hőmérsékletet.A cserélhető tálcák lehetővé teszik, hogy különböző csokoládékkal dolgozzon egyetlen olvasztókészüléken, és a teljesen rozsdamentes acél szerkezet...
Folyékony zselatin szóró gép

Folyékony zselatin szóró gép

A gép ideális cukrászdák, pékségek és élelmiszeripari cégek számára. A gép korlátlan kapacitású, hiszen közvetlenül egy külső tartályból szívja be a zselatint, majd felmelegíti és a fűtött adagolócsőnek köszönhetően egészen a festékszóróig tartja a hőmérsékletét....
sutoiparigepek.hu - hivas
Tel:+36 70 324 3566
E-mail:gastrobaking@gmail.com
+36 70 324 3566 gastrobaking@gmail.com