Etázs kemence: kisebb pékségek számára is ideális

Szerző: | jún 21, 2022 | Etázs kemencék | 0 hozzászólás

Az etázs kemencék a hatékonyságuk mellett a helytakarékosságukkal is felhívják magukra a figyelmet!

Az etázs jelentése emelet, és ebből ki is lehet találni, hogy mi az etázs kemencék különlegessége. A lényegük, hogy egyszerre több adag pékáru készülhet bennük, amelyek akár különbözőek is lehetnek, így hatékonyabb és gyorsabb lehet a termékek előállítása.

Minden pékség életében a legfontosabb tényező a vásárlók elégedettségének elérése, ehhez pedig minőségi pékárura van szükség. A frissesség alapvető szerepet játszik a vevői elégedettségben, és persze az is lényeges, hogy minden termék megvásárolható legyen, vagy, ha épp elfogy, akkor rövid időn belül egy újabb adag kerüljön belőle a polcokra. Ha egy péksütemény kelendő, akkor folyamatos utánpótlásra van szükség belőle, ha viszont több is a vásárlók kedvencévé válik, a helyzet fokozódik. Ahhoz, hogy többféle termék is elkészülhessen, vagy több kemencére, azaz nagyobb helyiségre van szükség, vagy ki lehet váltani őket akár egyetlen etázs kemencével is.

Ebből viszont levonható a következtetés, miszerint az etázs kemence nem csak a hatékonyságról, de a helytakarékosságról is szól, ami ideális egy kisebb méretű pékség számára. Ha az alapterület megengedi, akkor több etázs kemence is szolgálatba állítható, így akár nagyobb áruválaszték is elérhető, aminek köszönhetően lényegesen nagyobb számú vásárlót lehet kiszolgálni. Az etázs kemencék tehát minden szempontból előnyösek, ráadásul még az áruk is kedvező, ezért egy induló vállalkozásnak, vagy épp egy felújítás előtt álló pékségnek mindenképp érdemes elgondolkodnia a beszerzésén.

Kínálatunkban többféle méretű és kialakítású etázs kemence is megtalálható, melyek a legmagasabb minőségi szintet képviselik. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az etázs kemencék iránt, tekintse meg az általunk kínált típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Címkék:
Tel:+36 70 324 3566
E-mail:gastrobaking@gmail.com
+36 70 324 3566 gastrobaking@gmail.com